Author Topic: Si te postoni Amxx Plugins  (Read 87 times)

Offline |)()N|

Si te postoni Amxx Plugins
« on: September 04, 2020, 07:02:56 AM »
Postimi behet ne ket menyre

1.Emri i Pluginsit

2. Pershkrimi qa permban dhe cvarsit e plugins

3.Se paku te kete 1 Foto (per te ngarkuar foto Klikoni  Add image to post )

4.Uploadoni Filet .amxx .dhe sma ne  duke klikuar Attachments and other options > Attach

Kliko ketu per te pare 1 shembull

https://gamingkosova.com/forum/index.php?topic=9.0

.« Last Edit: September 11, 2020, 11:00:05 PM by |)()N| »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal